donderdag 21 mei 2020

Hemelvaartsdag

De sla is vannacht gespaard gebleven dankzij de bakjes Kronebourg die er naast stonden. Tomaten lusten de slakken niet en de pompoen hebben we rondom met as beschermd. Als die iets groter is gaat het lukken. Vandaag de warmste dag totnu toe, meer dan 31 graden. Het is nu al 26 dus Ad is nu het dak opgegaan omdat het 's middags gewoon te heet is. We merkten vanmorgen dat er geen kranten waren. Storing? Nee, Hemelvaartsdag. Vroeger toen we nog werkten een heerlijk lang weekend want de vrijdag er op was alles dicht. Nu gaan we werken omdat iedere dag een soort vakantie is.
Het jaarplan van de jeugdtheaterschool Zuid Oost begint vorm te krijgen. Als je een sneak preview wil: jtszo.nl/jaarverslag-2019 Gemaakt in WordPress.

Gisteren aardbeien gebracht bij Alice (buurvrouw) en bij Regine die weer terug is uit het ziekenhuis. Alles op afstand afgegeven en luchtkusjes om te bedanken.

Verder weinig nieuws, de dagen vloeien in elkaar over. We zijn tevreden en blij dat we hier veilig kunnen zitten.

Onderstaande foto is vorig jaar gemaakt met de drone van Ad door Ewout. Op deze manier kunnen we het dak inspecteren zonder dat Ad allerlei halsbrekende toeren uit  hoeft te halen (met klimbroek uiteraard). Zoals je ziet is dit dak nog nog goed.



Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Laatste bericht

Het plan is om komende vrijdag te vertrekken naar de Dordogne en dan is er een eind gekomen aan ons 7 maanden durende verblijf hier. We kunn...