maandag 14 september 2020

Laatste bericht

Het plan is om komende vrijdag te vertrekken naar de Dordogne en dan is er een eind gekomen aan ons 7 maanden durende verblijf hier. We kunnen het ons nog niet echt voorstellen wat het zal zijn om niet meer buiten te slapen en om eigenlijk nauwelijks iemand te zien. Maar morgen nog even samen eten met onze verkopers van 30 jaar geleden en daarna naar Toon en Yvonne. Woensdag de buren dag zeggen en dan donderdag inpakken. Ondanks de maanden en zeeën van tijd is het vertrekken altijd stressvol, allerlei last minute dingen zoals die ene pan die dan nog van het dak afglijdt of de ijskast die niet wil ontdooien. 

Terugkijkend hebben we het hier fantastisch gehad. Toen we aankwamen waren de bomen nog kaal en nu verliezen ze snel hun bladeren. Tussendoor hebben we alle stadia meegemaakt: blad, bloesem vrucht. 

We zijn begonnen met vuurtjes binnen maar zullen eindigen met 18 graden 's nachts zoals het er nu uitziet. Ook dat zal wennen zijn, het binnen slapen met de ramen dicht vanwege de herrie buiten. Maar we verheugen ons ook op de thuiskomst. Dat zal maandag of dinsdag zijn, afhankelijk van de reis en het verblijf bij Jan en Karla. 

Dus tot gauw allemaal.

 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Laatste bericht

Het plan is om komende vrijdag te vertrekken naar de Dordogne en dan is er een eind gekomen aan ons 7 maanden durende verblijf hier. We kunn...