donderdag 28 mei 2020

We gingen maar kort ...

We maakten voor de Coronacrisis wel eens een grap: je leeft maar zo kort en je bent zolang dood (volgens mij van Ollie B Bommel). Vanmorgen gelachen toen we zochten naar tandenstokers en Ad zei: We gingen kort, maar we blijven zo lang. Een leuke variant er op. Maar de tandenstokers niet gevonden, ze zitten waarschijnlijkin de andere toilettas die we thuis hebben gelaten (omdat we maar kort gingen). Helaas zijn er in Frankrijk geen tandenstokers te krijgen die zo dun zijn, alleen een soort prikkertjes waar ze in Nederland kaasblokjes op presenteren. Daar gaat je tandvlees van bloeden dus die kopen we niet. Ook de Paradontax is op en we zijn overgestapt op Colgate (heel zoet). Maar verder gisteren alles kunnen kopen, er is nergens meer gebrek aan. Wel had bijna iedereen mondkapjes op. Veel varianten en veel zelfgemaakte met leuke stofjes.
Vanmorgen ben ik begonnen met mijn jaarlijkse vasten. Het is hier lekker warm en meestal krijg ik het koud zonder eten, dus dan is het prettig om warm weer te hebben. Vandaag en morgen afbouwen en vanaf zaterdag alleen een fles groentensap per dag. Na vier dagen 'niks' weer twee dagen opbouwen. Een soort knop omzetten.

Het dakproject begint de eindfase in te gaan. Grappig dat zowelAd als Q met het dak bezig zijn. De rietdekkers hebben gisteren de dakramen geplaatst zodat er veel meer licht op de zolder komt.





Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Laatste bericht

Het plan is om komende vrijdag te vertrekken naar de Dordogne en dan is er een eind gekomen aan ons 7 maanden durende verblijf hier. We kunn...