dinsdag 30 juni 2020

Een nieuwe man

Een stralende dag en veel energie om van alles te doen. In de kamer waar de nieuwe balk zit is een leuning gemaakt zodat niemand in het gat kan vallen. De voordeur heeft een sluitmechanisme gekregen en een klink. Allemaal kleine klusjes die het af maken. Nu gaan we het nog verder opruimen en schoonmaken zodat Nicola en Ewout straks in een frisse kamer komen.
Ik heb gisteren de zolder geveegd, stof en vuiligheid van eeuwen lijkt het wel. Met een mondkapje op niet voor het virus maar voor de stof die toch overal doorheen komt. We gaan op zoek naar zeil om de hele zolder mee te bedekken. Dat is in Frankrijk toch moeilijker om iets te vinden dat niet te duur is. Het motief doet er niet toe, allesisgoed als het maar zeil is. Dan kan het daar goed schoongeveegd worden zonder dat alle stof door de kieren naar beneden valt.
Ad is gisteren zijn wilde haren kwijtgeraakt. Na midzomer wordt het tijd voor een korte look. Het is wel even wennen, een heel ander gezicht maar gelukkig dezelfde man.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Laatste bericht

Het plan is om komende vrijdag te vertrekken naar de Dordogne en dan is er een eind gekomen aan ons 7 maanden durende verblijf hier. We kunn...