donderdag 25 juni 2020

Nieuwe kleren

Een paar dagen verstek laten gaan. Bezoek! Ina en Ruud kwamen langs en we wilden echt lekker eten klaarmaken. Dus de dag ervoor verse forelletjes gehaald in St.Projet aan de overkant. Hele verse biologische forellen. De dag erna alle andere boodschappen, de blog schoot er bij in. Het was erg gezellig om voor het eerst weer mensen te ontvangen, te zien en te knuffelen op 1,5 meter afstand (maar niet heus). Het eten was goed gelukt. Ik had aligot gekocht omdat Ruud zo van overdadige kaassauzen houdt. Het was zeer smakelijk: aardappelen kaas die dan in lange slierten aan je vork blijft hangen. Vooraf warme geitenkaasjes met salade. Alles overgoten met witte Sancerre die geproefd moest worden. Het was boven de 30 graden, we zijn lekker nog even het zwembad ingedoken om af te koelen. Vanmiddag zijn ze (na een laatste duik) vertrokken richting Maison Blanche, toch een reis van 5 uur.
Met Ruud en Ina kwam de tas met zomerkleren die Nicola voor ons heeft uitgezocht en klaargemaakt. En de tandenstokers, leesbrillen voor Ad en nieuwe schoenen.. Fijn om weer wat keuze te hebben alhoewel ik merk dat als je steeds met z'n tweeën bent nette kleren er niet meer zoveel toe doen. Alleen als we boodschappen gingen doen lette ik op dat alles er een beetje fatsoenlijk uitzag. Qua schoenen lukte dat niet want ik had per ongeluk twee verschillende sandalen meegenomen uit Nederland. Maar nu er meer bezoek komt willen we toch niet als twee wilde bosbewoners gezien worden en zullen we (en kunnen we) wat meer op ons uiterlijk letten.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Laatste bericht

Het plan is om komende vrijdag te vertrekken naar de Dordogne en dan is er een eind gekomen aan ons 7 maanden durende verblijf hier. We kunn...