dinsdag 2 juni 2020

Tot na de zomer

Gisteren vanuit ons buitenbed een prachtig onweer gezien. Niet al te heftig maar wel met mooie flitsen en wat regen. Daarna rook alles fris en nieuw. Ook voor onze groententuin een lekker buitje.
Vandaag de laatste vastendag, morgen en overmorgen weer opbouwen maar dat is altijd heerlijk omdat je dan weer wat mag eten. Dus morgenvroeg wat fruit, tijdens de lunch kwark en 's avonds soep, ik verheug me er nu al op.
Vanmorgen was het mistig door de regen maar al snel verdwenen de wolken en kwam de zon weer branden op ons bed. Zo worden we echt uit bed gejaagd.
We hebben besloten om te blijven tot na de zomer. Dat geeft ook wel een rustig gevoel. Nu kunnen we de leiding naar de bron venieuwen. Er moet zo'n 50 meter slang uitgegraven worden en vervangen. Er moet nieuw kachelhout komen en verder kunnen we alle andere klussen die er altijd zijn in alle rust afwerken totdat Nicola en Ewout langskomen en daarna de Vision Quest van start gaat van 1 t/m 8 augustus. Quirinius en Caatje zijn ook van plan om te komen maar dat wordt september. En daarna gaan wij weer huiswaarts. Wat zal het fijn zijn om iedereen weer te zien en misschien is het gevaar tegen die tijd zo klein dat we ook even kunnen knuffelen en een Frankrijkdiner geven. Wat zou dat goed zijn.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Laatste bericht

Het plan is om komende vrijdag te vertrekken naar de Dordogne en dan is er een eind gekomen aan ons 7 maanden durende verblijf hier. We kunn...