donderdag 9 juli 2020

Bloedheet

Op dit moment geen nieuws over Teun dus we hopen allemaal dat hij de afgelopen crisis weer enigszins te boven is gekomen. Het blijft allemaal heel kwetsbaar. Daarom doen we niet voor veel dagen inkopen omdat we anders van alles moeten weggooien.

Een bloedhete dag vandaag, het is nu al meer dan 34 graden. Gelukkig is het zwembad al weer meer dan half vol dus dat geeft veel verkoeling.
Gisteren heerlijk gegeten bij Toon en Yvonne. Bent had zijn middagdutje overgeslagen en ik weet nog van vroeger dat het dan hangen en wurgen werd. Gelukkig viel dat alles mee, hij bleef vrolijk. Het is een enig jongetje met een enorme kracht voor een anderhalfjarige. 

De kamer voor Nicola en Ewout is klaar, ze kunnen komen. Vanavond reizen ze tot boven Parijs, morgen arriveren ze hier. Ik kan niet wachten.
Terwijl ik dit typ komt er een app van Nicola binnen over de plannen voor het weekend, lekker synchroon dus dat komt helemaal goed.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Laatste bericht

Het plan is om komende vrijdag te vertrekken naar de Dordogne en dan is er een eind gekomen aan ons 7 maanden durende verblijf hier. We kunn...