dinsdag 1 september 2020

Thuis begint te roepen

 Q en Caatje zijn hier nu 4 dagen en zaterdag zijn Timme, Rinske en Julia van 5 maanden gearriveerd. Vandaag zijn ze gaan kanoën en wij passen op. Je merkt dat je er niet meer zo inzit en natuurlijk het kindje niet goed kent. Dus niet weet waarom ze huilt, honger of slaap, buikpijn of ???? Lastig hoor om een onbekende baby te lezen. Maar Ad heeft er veel geduld mee en de maxi cosy in de kruiwagen gezet. Hij rijdt ermee rond en dan is ze heel tevreden en stil. We passen ook op Charlie maar die huilt gelukkig niet als er iets is. 

Morgen vertrekken Timme en aanhang weer en de dag erna Q en Caatje. En dan zijn we nog eventjes met z'n tweeën. We weten nog niet exact wanneer we de terugreis, via Bergerac zoals altijd, gaan maken. Ik vermoed dat dat in of na de derde week  van september zal zijn. Dus deze en volgende week nog een keer boodschappen en dan het bed ophet balkon afbreken en alles inpakken. Ervan uitgaande dat Frankrijk niet weer opnieuw op slot gaat maar ik geloof dat het met name de kustgebieden zijn waar de Corona weer flink oplaait. Want als we verplicht hier moeten blijven wordt het toch allemaal een beetje teveel van het goede. We verlangen ook naar ons huis in Nederland, de kinderen, vrienden, buren en alles wat er bij hoort.  

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Laatste bericht

Het plan is om komende vrijdag te vertrekken naar de Dordogne en dan is er een eind gekomen aan ons 7 maanden durende verblijf hier. We kunn...