woensdag 29 juli 2020

Het gaat weer beginnen

Van 1 t/m 8 augustus is er weer een Vision Quest, 6 deelnemers. Vanavond komen de eerste mensen aan en de laatsten vertrekken op maandag 10 agustus. Dus drukke dagen voor de boeg. Gisteren hebben we een hele dag gereden om een nieuwe hydrofoor te zoeken, uiteindelijk in Rodez een goede Rodez. Nu draait hij bijna en hebben we straks weer water uit de kraan. Zonder stromend water wordt het toch wat lastiger met zoveelmensen, ook al blijft de bron stromen.
Ik ben druk bezig met de menu's voor de komende week. Eerst afbouwen voor de deelnemers en daarna weer opbouwen. Zorgen voor goede evenwichtige voeding en niet te veel. Gelukkig heb ik ervaring met de afgelopen 8 keer. Maar wat moeten er veel boodschappen gedaan worden, ook al hebben mensen het idee dat er vooraf niet gegeten wordt. Vergeet het maar, kilo's groenten, fruit, miso, rijstwafels, yochurt, kwark, noten, kaas, eieren etc. En heel veel soorten thee.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Laatste bericht

Het plan is om komende vrijdag te vertrekken naar de Dordogne en dan is er een eind gekomen aan ons 7 maanden durende verblijf hier. We kunn...