maandag 3 augustus 2020

De Quest is begonnen

Vanmorgen vroeg is de Quest begonnen met een nieuwe zweethut zonder dekens want in een open ruimte is de eventuele kans op besmetting kleiner. De stenen woren net als altijd roodgloeiend in de hut gelegd en het ritueel is hetzelfde. De zes deelnemers hebben de afgelopen dagen steeds minder gegeten. Aan mij de eer om daarvoor te zorgen en ze hele lekkere dingen voor te zetten maar wel erg gericht op afbouwen. Nu gaan ze voor 4 dagen het bos in met alleen water. Vrijdagmorgen komen ze met zonsopgang weer terug en kan het opbouwen van het eten beginnen. Het is een leuke en enthousiaste groep. De weersvoorspellingen zijn gunstig, de eerste dagen rond de 28 graden, daarna boven de 30. De nachten zijn wel koud (12 graden). De regenkansen zijn klein maar dat weet je hier nooit, het kan zomaar gaan onweren en dan onweer dat de hele nacht duurt. Ik hoopvoor hen dat dat niet gebeurt dit jaar want nat worden is niet prettig. 
De komende 4 dagen zijn alleen Ad, Simone en ik in het huis. Simone en Ad lopen twee keer per dag een route om water naar alle deelnmers te brengen, een zware en lichamelijk vermoeiende klus. Daarnaast natuulijk de verbinding met iedereen wat meer psychische inspanning en overgave vraagt. Dus zorg ik voor het eten zodat ze het aan kunnen en genoeg energie hebben. Dankbaar werk. 



Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Laatste bericht

Het plan is om komende vrijdag te vertrekken naar de Dordogne en dan is er een eind gekomen aan ons 7 maanden durende verblijf hier. We kunn...