maandag 24 augustus 2020

De muur

Net als Trump zijn we bezig geweest met een muurt, in ons geval een muurtje dat helemaal begroeid was met bramenstruiken en gedeeltelijk was ingestort. Eerst bramenvrij gemaakt en schoon. We zien de muur nu pas voor het eerst en ook hoe mooi hij is maar tevens hoe erg hij ingevallen is. De eruit gevallen stenen zijn erg zwaar en niet te tillen, dat moet dus op een andere manier gebeuren. Waarschijnlijk met de krik en ik vraag me af of we dat nog dit verblijf gaan doen. Langzaam aan maken we lijstjes wat er nog persé moet gebeuren voordat we weg gaan. En des pullen die we allemaal mee moeten nemen. Eten, wijn en ander lekkers. 


Het dakwerk van de grote schuur is gedaan. Gisteren was een relatief koude bedwolkte dag (25 graden) en prima dakweer. Ad heeft zijn klimbroek aangetrokken en met een klein laddertje over de nok naar de dalkant enkele pannen vervangen of geplaatst. Ik vind het altijd een gewaagde onderneming maar gelukkig zit hij goed vast. En als hij valt en blijft hangen hebben we gezien dat de pompiers tot helemaal in het bos bij ons huis komen. Dat geeft een veilig gevoel alleen weet ik niet hoelang hij dan daar zal moeten hangen. Erg snel zijn ze niet. Niet aan denken en het werk is weer klaar. 



Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Laatste bericht

Het plan is om komende vrijdag te vertrekken naar de Dordogne en dan is er een eind gekomen aan ons 7 maanden durende verblijf hier. We kunn...