vrijdag 28 augustus 2020

Thuis is waar je hart ligt

 De laatste blog alweer 4 dagen geleden, wat gaat de tijd toch snel. Afgelopen dagen stonden in het teken van het vullen van het houthok. Samen hebben we heel wat takken en stronken gesjouwd en het hok zit nu weer behoorlijk vol. De aanleiding was dat er verschillende bomen omgevallen waren en over de weg lagen. Die moesten dus wel klein gezaagd worden om nog verder te kunnen rijden. Volgens de buurman mag je het hout van een omgevallen boom die niet van jou is gewoon inladen als je ervoor zorgt dat de weg weer vrijgemaakt wordt. Maar op zich hebben we zelf genoeg bomen in de 20 hectare bos.

Gisteren zijn Q en Caatje (en Charlie natuurlijk) aangekomen met de Landrover, heerlijk om hen weer te zien. Met een tent op het dak en allerlei snufjes in de auto. Wat een verschil met onze 'camper' vroeger, zonder koeling en met raampjes die niet open konden.
Het is erg jammer dat het vandaag regent na een lange tijd van warm en droog weer. Maar daar kunnen we helaas niets aan veranderen. Gisteren was het gelukkig nog warm en zonnig en hebben we een heerlijke BBQ gehad, vanavond gaan we everzwijn eten (binnen waarschijnlijk).  

Tijdens onze wekelijkse boodschappenrit realiseerden we ons dat ook dat weer gaat stoppen binnenkort en dat het weer de Lidl wordt in Amstelveen. Dan loopt deze onwerkelijke lange en vreemde periode weer ten einde. Ik denk dat we in de derde week van september huiswaarts keren. Nou ja, huiswaarts. Dit is ook thuis zoals Quirinus gisteren al zei: dit voelt als thuiskomen.  


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Laatste bericht

Het plan is om komende vrijdag te vertrekken naar de Dordogne en dan is er een eind gekomen aan ons 7 maanden durende verblijf hier. We kunn...