vrijdag 14 augustus 2020

Muziekavond

Het begint er in Frankrijk eindelijk op te lijken dat alles weer een beetje normaal wordt. Wel met monddoekjes op en desinfecteren, maar de eerste muziekavonden komen er weer aan. Gisteravond naar La Vinzelle geweest voor een concert over Blanche  de Castille met zang, harp en fluit. Heel mooi in dat prachtige kleine kerkje. 

De afgelopen dagen is het iets minder heet, zo'n 30 graden. Maar met flinke regenbuien tussendoor koelt het lekker af. Vandaag boodschappen gedaan en stenen gekocht voor de open haard bij Bougniol. Daar gaat Ad een zijkant dichtmaken. Het is een mooie kamer geworden met een echte boekenkast, de klok van pap en mam en natuurlijk het gedeeltelijk open plafond waardoor de kamer veel lichter en luchtiger is geworden. De logeerkamer daar is ook na de Vision Quest dankbaar gebruikt. We hebben er met zijn allen de afscheidslunch gebruikt omdat het buiten te heet was. 

Morgen begint het jachtseizoen. De jagers zijn zich al aan het klaarmaken, de honden verkennen het terrein. Onze buurman heeft vakantie genomen om te kunnen jagen. Geen verre reizen naar Spanje of Griekenland maar met een groep van 10 vrienden door het bos struinen. Ik zou er niet voor kiezen.


 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Laatste bericht

Het plan is om komende vrijdag te vertrekken naar de Dordogne en dan is er een eind gekomen aan ons 7 maanden durende verblijf hier. We kunn...