donderdag 3 september 2020

De stilte is weergekeerd

 Vanmorgen zijn Q en Caatje vertrokken en is alles hier erg stil. We merken dat we, na al die maanden in eenzaamheid, moeten wennen aan veel mensen en veel energieën om ons heen. Maar het was zo heerlijk om onze zoon met Caatje hier te mogen ontvangen en daarna hun vrienden. Nog even en dan gaan we kijken hoe dat allemaal in Nederland zal gaan. 

Vandaag is het weer stralend weer, jammer dat onze gasten net even een paar mindere dagen te pakken hadden. De nachten zijn wel behoorlijk fris aan het worden, een extra deken op het buitenbed is zeker geen luxe. En alles is 's morgens vochtig van de dauw. Toch blijven we nog buiten, totdat het echt te koud (of te onstuimig) wordt. 

Deze foto van het zwembad, gemaakt door Caatje, wil ik jullie niet onthouden. Het licht valt er zo mooi op. Je ziet de herfst in de bomen maar het water is nog steeds heerlijk verfrissend.



Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Laatste bericht

Het plan is om komende vrijdag te vertrekken naar de Dordogne en dan is er een eind gekomen aan ons 7 maanden durende verblijf hier. We kunn...