maandag 7 september 2020

Visite

De laatste weken van ons verblijf zijn aangebroken en we merken dat er nog best veel moet gebeuren, vooralop het sociale vlak. Gisteren zijn Patrick en Regine komen eten zoals ieder jaar. Dat zijnde voormalige eigenaren vanhet winkeltje in het dorp. Het weer was redelijk dus we hebben buiten tot 6 uur geluncht op ruime afstand want voor haar zou een besmetting zeker desastreus zijn met al haar klachten. We gaan nog naar het echtpaar Battut, de verkopers van ons huis (eerste helft) nu 30 jaar geleden. Het zijn oude mensen geworden die niet meer mobiel zijn dus we gaan daar eten en nemen het eten mee. En we zien dat we zelf ook niet meer van de jongsten zijn want 40 of 70 jaar is een groot verschil. 

Toon en Yvonne zijn weer in Frankrijk nadat zij ook onverwachts in de zomer terug naar Nederland zijn gegaan voor de uitvaart van Teun. Die gaan we zeker zien en lekker samen eten. Donderdag naar Kees en Paulien voor de lunch. En dan de buren gedag zeggen, buitenbed afbreken, rest van de waterslang ingraven en inpakken. Via Bergerac (wijn kopen), Jan en Karla, terug naar huis. Tot eind volgende week blijft het erg warm hier (32 graden) dus ik denk dat we daarna richting Noorden vertrekken.



Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Laatste bericht

Het plan is om komende vrijdag te vertrekken naar de Dordogne en dan is er een eind gekomen aan ons 7 maanden durende verblijf hier. We kunn...