maandag 10 augustus 2020

Einde Vision Quest

Vandaag zijn de laatste twee vertrokken richting Nederland, Simone en Marijke. Na een laatste duik want het belooft weer vreselijk warm te worden vandaag. Iedereen is tevreden uit het bos gekomen en ik heb de indruk dat het voor iedereen veel betekend heeft. Het weer was goed, een avond een klein beetje regen maar verder temperaturen boven de 35 graden. Toch wilden een paar mensen een thermosfles warm water hebben. Dat hebben Ad en Simone trouw iedere dag gebracht. Er zijn allerlei dieren op bezoek geweest: reeën, everzwijnen, eekhoorntjes, everzwijnen, uilen, spechten, roodborstjes, slakken en merels. Er was een boek waar ze op konden zoeken wat het betekent als je dat dier tegenkomt. 

Aan mij de mooie taak om iedereen na terugkomst weer langzaam aan het eten te laten wennen. Heel dankbaar werk want ze vinden alles even lekker en speciaal. De eerste avond alleen soep met rijstwafels: heerlijk. De eerste croissant is een feestmaal op zich en voor een paar mensen was de echte koffie een godendrank. Noten, veel gedroogd en vers fruit, yochurt en kwark en eieren. En het eerste ontbijt met brood was voor iedereen een delicatesse.

Gisteravond zijn we uit eten geweest aan de Lot. Lekker een glas wijn erbij na 10 dagen, dat smaakt toch ook wel weer goed. En een stukje vlees na acht dagen vegetarische maaltijden. Alles is even lekker, ook voor ons. 




Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Laatste bericht

Het plan is om komende vrijdag te vertrekken naar de Dordogne en dan is er een eind gekomen aan ons 7 maanden durende verblijf hier. We kunn...